Monday, October 19, 2009

Çanta: Prada





Başka bir prada postu daha yapıyorum.Fakat bu sefer elbise değil değil çanta..Prada sadeliği ile ünlü bir marka.Hep klasik fakat göz alıcı.Bu çantanın da sadeliği ve rengi ilk gördüğüm anda kalbimi çaldı.Görünüşe göre Miranda Kerr ve Sienna Miller içinde aynı şey geçerli.

2 comments:

Kürksever said...

Çantanın boyutları ideal. Ne çok küçük, ne çok büyük. Bazı fotoğraflar görüyorum, kadın çanta mı taşıyor yanında, yoksa bavul mu veya bohça mı, belli değil.

Çantanın rengi ise bir harika! Renge şarabi mi demeli, mürdüm eriği mi demeli, patlıcan moru mu bilemiyorum ama kısaca bordo demek en iyisi galiba. Bardaktaki şarabın rengi nasıl tekdüze değildir, bu renk de derinin dokusu üstünde öyle durmuş.

Bu renkte deri ceket ve montları da çok seviyorum. "PS I Love You" filminde Gerard Butler'ın deri ceketi vardı, tam bu renkteydi...

fashion satisfaction said...

Çoşkun benden çok daha iyi ve detaylı bir şekilde açıklamışsın tebrik ederim..Şarap rengi demek en doğru olur sanırım..Kesinlikle göz alıcı.P.S I love you da favori filmlerimdendir bir daha izlediğimde Gerard Butler in ceketine daha bir dikkatlı bakacağım :)