Monday, January 18, 2010

"The Art of Elysium Black Tie Galası

Birçok ünlü dün gerçekleşen "The Art of Elysium" un galasına katıldı...Gala üç senedir gerçekleşmekte. "The Art of Elysium" profit gözetmeyen ve sağlık durumu ciddi olan çocuklara yardım amaçlı ünlülerin gönüllü olarak destek verdiği bir organizasyon.Ve bize de bu organisyonun galasına katılan ünlülerin resimlerini burda yayınlamak düşüyor.

Kate Bosworth uzak ara gecenin en güzel giyinen güzeli.elbise çok sade,rengi çok güzel eee zaten Kate'in güzelliğini konuşmaya bile gerek yok.

Nicole Richie şimdiye kadar ne giyse beğenmişimdir ama bu sefer fazla Boho geldi tarzı..genelde bu tür davetlerde günlük hayatından daha farklı bir tarzda görürüz onu fakat bu sefer fazla abartmış gibi geldi.

Jessica Alba'ya olan hayranlığımı şu ana kadar yazdığım yazılardan biliyorsunuz.Yine çok tatlı kırmızı bir elbise ile tam kalbinden vuruyor..Bi de bu kadar kısa zamanda o kadar kiloyu nasıl verdiğini öğrensem süper olcak :)

Ortadaki güzelimiz "Zombieland" filminde 406 numaralı zombiye dönüşen komşu ve tabi "Pineapple Express" te izlediğimiz Amber Heard..gecenin bir diğer kıyafetini beğendiğim ünlüsü.

Lindsay Lohan'ın kıyafetleri hiçbir zaman çok ilgimi çekmemiştir..Yine günlük hayattaki tarzını bazen beğeniyorum ama özel etkinliklerdeki kıyafet seçimlerini profesyonellere bıraksa daha iyi olcak sanki.

No comments: